Raboclubsupport, Coronaleed en sponsorkliks

 

Raboclubsupport

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.
Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Leden van Rabobank Rijn en Veenstromen hebben tijdens de stemperiode bepaald welke financiële bijdrage de deelnemende clubs en verenigingen ontvangen.
Onze Muziekvereniging Viribus Unitis heeft voor de aanschaf van bladmuziek het mooie bedrag ontvangen van € 488,48.

We bedanken de Rabobank en iedereen die op ons gestemd hartelijk voor deze mooie bijdrage. Kijk naar het bedankfilmpje: https://www.rabo-clubsupport.nl/rijn-en-veenstromen/resultaten/details/127956-muziekverviribus-unitis?hash=R5pXoJKh

 

Beste muziekvriend en SponsorKlikker van Viribus Unitis,

Het Coronavirus heeft naast heel veel fysiek leed ook enorm veel impact op de economie.
Naast dat het bedrijfsleven bijna volledig op z’n gat ligt zijn de consequenties voor veel verenigingen ook niet te overzien. De kantines zijn dicht en aangezien elke vorm van inkomsten voor verenigingen zo belangrijk is zal ook de clubkas van Viribus Unitis daar flink onder te lijden hebben.
SponsorKliks vraagt daarom een ieder die Viribus Unitis financieel in deze lastige tijden wil helpen onze nieuwe browser-extensie te installeren (wanneer je Google Chrome gebruikt). Zodoende wordt het toch weer een stuk moeilijker om SponsorKliks te vergeten bij je volgende online aankoop.
De browser-extensie zorgt er namelijk voor dat bij de meeste winkels de SponsorKlikslink van Viribus Unitis automatisch wordt meegegeven wanneer je zo’n webwinkel bezoekt. Je hoeft dus niet eerst naar de SponsorKlikspagina van Viribus Unitis te gaan.
Een aantal webwinkels hebben (nog) geen toestemming gegeven om automatisch doorverwezen te worden. Voor deze winkels is het mogelijk om ze te installeren in je bladwijzerbalk.
Ga je in het vervolg via de bladwijzerbalk naar één van deze winkels dan wordt de SponsorKlikslink ook meegegeven. Je kan dus ongeacht op welke website je zit direct via deze knoppen Viribus Unitis sponsoren.
Help Viribus Unitis daarom in deze moeilijke tijden en installeer de SponsorKliks browser-extensie nu vanuit de Chrome Webstore.
Namens Viribus Unitis en SponsorKliks bedankt voor jullie begrip!