Samen muziek maken is erg leuk en ook heel leerzaam!

Lijkt je het leuk om een instrument te leren bespelen? En later in het orkest mee te kunnen doen?
Dat kan bij onze muziekvereniging op allerlei verschillende instrumenten. Koperblaasinstrumenten, zoals bugel of trompet. Maar ook Schuiftrombone of bastuba. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om saxofoon of slagwerk te leren spelen.

Muziek maken moet je wel leren. Dat kost tijd en energie. Onze docenten leren hoe je moet oefenen. Als je dat regelmatig en goed doet, leer je snel en wordt het steeds leuker om te doen. Samen muziek maken is meestal nog leuker dan alleen.

Voor degenen die nog te jong zijn om op een koperblaasinstrument te beginnen is er blokfluitles. Voor meer informatie hierover kunt u kijken onder het kopje muziekgroepen.

Saxofoon en slagwerklessen worden verzorgd door muziekschool ‘kunst rond de venen”.

De lessen voor de koperblaasinstrumenten worden verzorgd door Pascale van der Velde, hij is een deskundig en enthousiaste docent.
De opleiding geeft toegang tot de examens voor de muziekdiploma’s A, B, C en D. De opleidingsduur per diploma is gemiddeld twee jaar.
Meestal is het mogelijk na ongeveer een jaar les (op een koperblaasinstrument) toe te treden tot het leerlingenorkest. Voor het fanfareorkest is doorgaans het niveau van diploma B vereist.

Kun je al muziek maken en ben je op zoek naar een leuke vereniging die een uitdaging niet uit de weg gaat en waar gezelligheid ook zeker belangrijk is? Kom dan eens vrijblijvend een repetitie bezoeken of neem even contact met ons op.
Voor meer informatie, of om je direct aan te melden kun je contact met ons opnemen via mail@viribusunitis.nl

Meld je aan als lid!