Boerderij Hoeve Veelust van onze ere-secretaris Rolf Verkaik is genomineerd voor de mooiste Utrechtse boerderij van 2018. Sinds jaar en dag is VU een graag geziene gast bij Rolf en Aartje. Menig zomer BBQ werd hier gehouden, maar ook vaak werd de stal opgesteld voor een snelle hap voor een concert, de opvang van buitenlandse orkesten, een samenspeel avond en was het zelfs even onze tijdelijke repetitie ruimte na de brand in 1995. 
Ga snel naar onderstaande website en stem op deze mooie boerderij!
www.utrechtseboerderijen.nl/mooiste-boerderij
Kom a.s. zaterdag fietsen voor Viribus! Ook dit jaar organiseert de Rabobank weer de jaarlijkse Rabo Fietstocht. Viribus staat op de lijst onder start nummer 3. Er zijn meerdere routes te kiezen - voor ieder wat wils. 

12 kilometer fietsen levert een bedrag op van €7,50, 30 kilometer €15 en 100 kilometer zelfs €35. Wilt u 60 kilometer fietsen? Dat kan ook door tweemaal de route van 30 kilometer te fietsen. U ontvangt dan ook twee maal het bedrag van €15! Tot een maximum van 1.500 euro!

Startpunten en stempelkaarten
Alle routes lopen door de regio van Rabobank Rijn en Veenstromen. Er zijn diverse startpunten in Mijdrecht (Bozenhoven 93), Woerden (Middellandse Zee 15), Zegveld (Middenweg 2), Bodegraven (Marktstraat 1-7) en Kockengen (Kerkplein 1). U kunt zich individueel melden bij een startpunt, waar u een stempelkaart ontvangt. Op de stempelkaart schrijft u het deelnemersnummer van de lokale vereniging, stichting of school waarvoor u fietst. Aan het eind van de rit levert u uw stempelkaart met de benodigde stempels in. U kunt starten van 9 tot 14 uur. De stempelposten zijn tot 16 uur geopend.

Delen van dit bericht wordt gewaardeerd!
Scholenproject voor de Rondeveense basissscholen in de Schouwburg van Amstelveen. 
1 Superleuke voorstelling gehad, nog 1 te gaan! Met Ruud Pletting als Tsaar

 

Reactie plaatsen (op facebook)

Was geweldig. Al die enthousiaste kinderen. Twee keer schouwburg vol. En wat hebben ze gezongen uit volle borst.

Staat Ruud wel 😂

Laad meer...